IMG_4810.JPG

Om mig

Min motivation og baggrund:

Min bevæggrund for det, jeg laver, er at hjælpe mennesker med at indse deres egen sandhed og mening for at de kan leve og mærke livet fuldt og helt.

 

Det gør jeg ved at møde dig med ærlighed og ved at støtte dig, hvor du er. Jeg hjælper dig til at lytte til dig selv og overgive dig til livet gennem nærvær og ro.  

 

Uanset hvad der skulle bringe dig til mig - om det er et håb om mere glæde, et ønske om at komme tættere på din egen vej eller om du kæmper med stress, angst eller depression - så møder jeg dig, hvor du er.

 

Jeg har solid erfaring med at støtte mennesker igennem deres indre processer, og det er for mig noget af det smukkeste, jeg kan forestille mig
 

Jeg tror ikke på, at vi behøver leve med smerter, stress, manglende nærvær eller træthed. Det kan alt sammen kommes til livs eller håndteres, når man mærker og lytter til sig selv. Smerter, stress og træthed er blot symptomer på liv i ubalance. Der er mange måder at arbejde med det på.

Metoder:

Måden jeg hjælper dig på er gennem én-til-én-behandlinger, undervisningsforløb og retreats. I alle metoder tager jeg udgangspunkt i dig med fokus på kroppen. Du kan læse meget mere om behandlinger og undervisningsforløb ved, at klikke på dem.

 

Baggrund:

Jeg har en professionsbachelor i afspænding og psykomotorisk terapi. Det giver mig den kropslige tilgang, i alt hvad jeg tilbyder. Vi kan tænke os til meget, men det er vigtigt at få kroppen med. Når kroppen er med, er det lettere at mærke den rigtige beslutning, få balance i kroppen efter en presset periode og opleve ro og nærvær.

Om mig:

Når du møder mig vil du møde et roligt og jordnært menneske. Du vil opleve, at jeg har et let sind og ofte smiler. Jeg kigger dig i øjnene og er i det øjeblik hvori vi mødes.

Det jeg underviser og behandler i, er også det jeg fylder min hverdag med på forskellig vis; thai chi, meditation, nærværende møder og vandreture i naturen.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.